İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Hadımköy Anaokulu

YUNUS PEKAZ - OKUL MÜDÜRÜ

YUNUS PEKAZ

UZMAN ÖĞRETMEN

1982 yılında Ordu Kumru’da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini sırasıyla; Yukarı Damlalı İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy ortaokulu ve Kumru Çok Programlı Lisesinde tamamladı.

2005 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

2006-2009 yılları arasında  İstanbul  Küçükçekmece Munis Faik Ozansoy  İlköğretim Oklunda sınıf öğretmenliği görevi yaptı.  2009- 2013 yılları arsında   Kocaeli Çayırova  24 Kasım  İlköğretim Okulunda görevine devam etti. 2013 -  2018  yılları arasında  İstanbul  Arnavutköy  TOKİ  Hadımköy  ilkokulunda  müdür yardımcılığı görevini yürüttü.

15 Ağustos 2018 ‘de  İstanbul  Arnavutköy  Hadımköy  İlkokuluna  Okul Müdürü olarak atandı. Halen  Hadımköy İlkokulu Okul Müdürü olarak görevine devam eden Yunus PEKAZ evli  ve 1 çocuk babasıdır.